Unibet sportfogadás bónuszok

Karanka a Middlesbrough-t vasárnap a Light Stadionba veszi az első észak-keleti derbijére, aki azt állítja, hogy a Wearside csapata, amely riasztóan kimerült a sérülések miatt, „minden héten javul David alatt”.

Ha ezek a szavak esetleg úgy kell értelmezni, hogy Karanka nem lehet Unibet sportfogadás bónuszok nagyszerű rajongója a Moyes elődje, Sam Allardyce által játszott labdarúgónak, ez egy bizonyos védekezőképességet tükröz egy olyan ember ellen, akit kétségbeesetten látott, hogy sikerüljön San Sebastiánban. hagyja abba a többieket. További információ

A baszkföldön őshonos, egy olyan klub, ahol Karanka különleges Unibet érdeklődést kelt, és teljes mértékben megérti, hogy miért volt az előző Everton és a Manchester United vezetője a tavalyi novemberben csak egy éve.A birtoklás végére Moyes, aki a spanyol nyelvtudásért küzdő nyelvi leckék ellenére is beszélt, tolmácson keresztül beszélt a játékosai előtt.

„csalódtam David miatt, mert azt hiszem, ő egy csodálatos vezető és én azt akarta, hogy sikeres legyen Spanyolországban ”- mondta Karanka, egy új megjelenésű bajusz és bőséges„ tervező ”tarló sportolásával. „Dávid találkozás mindig öröm, és csodálom őt sokat, de ha nem ismeri a Unibet nyelvet vagy a bajnokságot, nehéz.

„ Szomorú voltam, mert csalódás, ha tudod ”. t magyarázza el, mit tud. Hogy nem tudja megmondani az embereknek, a dolgok szégyen.Szégyen, hogy Dávid nem tudta megmutatni az igazi szintjét Spanyolországban, megértem, milyen nehéz volt neki.

Karankával harcolt – és megnyerte – saját hosszú, harcát egy ismeretlen nyelv Unibet meghódítására. az érzések szívélyesek.Bár most már lenyűgözően beszélt angolul, Boro vezetőjének keményen kellett dolgoznia, hogy a Teesside korai hónapjaiban legyőzze a nyelvi akadályt. pályafutás, az egyszeri Real Madrid középső fele és az asszisztens-menedzser hamarosan a nyelvet használva kommunikál a játékosokkal.

Napjainkban Karanka és felesége és két gyermeke egyaránt képes váltani egymástól Unibet egy másik mondat közepére – „bár fiam és lányom nevetnek az angolomra” – jelentette be -, de kezdetben egyedül érkezett, és napi két órás tandíjat kapott.

„Sok órát vettem – emlékeztetett a 42 éves. „Nehéz volt, mert nem csak a kétórás lecke volt, ez volt a kétórás lecke, miután 10 órás napot dolgoztam a tréningterületen, de fontos volt, hogy meg kell tennem.A legfontosabb dolog az volt, hogy átadhassam az ötletemet és a karakteremet. A megfelelő kommunikációnak köszönhetően nagy a különbség. De remélem, hogy Unibet több angol menedzser fog menni és dolgozni a La Liga-ban.

„Az az érzésem, hogy külföldön kell tanulnod. Jó lenne, ha angol és spanyol edzők tanulnának egymástól.Itt sok minden nap tanulok az angol menedzserektől, az olasz vezetőktől. ”

José Mourinho egyszeri Real Sidekick-jét nem kell elmondani, hogy nincs könnyű játék a Premier League-ben, de magántulajdonban értékeli, hogy Boro élvezheti a Sunderland jelenlegi zűrzavarát, ahol Younès Kaboul elfoglalta a Watford-ot és az eddigi központi védekező Unibet partnereit, Lamine Koné elutasította az új szerződést, azt mondja, hogy el akar menni Evertonra egy titokzatos hátsó problémát panaszkodott.

A színpadon Álvaro Negredo, a Karanka kulcsfontosságú nyáron támadó, Valenciából érkező aláírása látszik.Ironikus módon, Everton napjaiban Moyes megpróbálta aláírni Negredót, csak a csatárnak, aki inkább Manchester City-t választotta.

„Remélem, Álvaro megcsinálhatja számunkra, amit Jermain Defoe tett a Sunderlandnek a tavalyi szezonban és sok pontot ért el célpontokból ”- mondta Karanka, aki már 10 aláírást végzett, miközben Moyes, aki kétségbeesetten elkapta az Allardyce után, még mindig meg kell Unibet erősítenie minden osztályon.

Biztosan szeretni fogja Negredót, mint Defoe-t. új partner után – még akkor is, ha az előrejelzés a tavalyi szezonban Valenciasnak bizonyult. – Álvaro-nak minden van, csak annyit kell tennie, hogy bizalommal dolgozzon – mondta Karanka. „Megmutatta a minőségét, és képes volt megbirkózni a Manchester City-i nyomással, de szüksége volt egy edzőre, egy klubra, aki bízott benne. Meg tudom Unibet ajánlani neki ezt a bizalmat.Bízom benne. ”

A Middlesbrough 23 éves védője, Ben Gibson újabb ötéves szerződést írt alá a Premier League újonnan érkezőkkel.